Minimér generne fra menstruationssmerter med akupunktur

Minimér generne fra menstruationssmerter med akupunktur

Menstruationssmerter

Menstruationssmerter er noget de fleste kvinder kender.Det er naturligt, at med menstruation følger smerter og almindelig utilpashed. Men heldigvis kender de fleste kvinder deres krop så godt, at det ikke gør dem angst eller kræver særlig opmærksomhed.
Desværre for nogle kvinder, så er den månedlige blødning, på grund af smerter, besværlig og næsten invaliderende. De kan blive nødt til at forsømme fra skole eller arbejde og må ligge hjemme i en eller to dage næsten hver måned. For nogle få kan det være helt op til en uge.

Selv om så smertefulde menstruationer kun i sjældne tilfælde er udtryk for organisk sygdom, så er det en god idé at få gjort noget ved det, da muligheden for at komme helt af med smerterne er store ved hjælp af akupunktur.
De naturlige smerter skyldes sammentrækninger i livmoderens muskulatur. Hvis smerterne tager overhånd, er forklaringen, at sammentrækningerne bliver ekstra krampagtige.

Men kan akupunktur virkelig gøre noget?

Bare rolig!

Akupunktur er virkelig effektiv til behandling af menstruationssmerter. Smerterne kan skyldes mange forskellige ting. Det kan være dårlig cirkulation, spændinger i underlivet, psykiske påvirkninger og andre grunde.

Under alle omstændigheder, så er det vigtigt, at man behandler disse smerter individuelt. Dvs, at man netop finder årsagen til, hvor du har ondt. Hvilken ubalance du har i kroppen og behandler efter dette.

Som akupunktør har jeg meget stor erfaring og rigtig gode resultater,når jeg behandler mensessmerter.

Jeg bruger såvel kinesisk akupunktur som andre vestlige udviklet akupunktur metoder til at hjælpe dig.

Kontakt mig og lad os gøre din hverdag nemmere.

Tag dig tid til at forkæle dig selv. Du fortjener det.

Kontakt os i dag og få en effektiv behandling som er tilpasset dit behov.

Du kan få tilskud fra:

  • Sygessikring Danmark

  • Sundhedsforsikring