Akupunktur i Roskilde
Erfaren og certificeret akupunktør

Akupunktur i Roskilde
Erfaren og certificeret akupunktør

Effektiv behandling med akupunktur

Akupunktur Roskilde er stedet, hvor vi tilbyder professionelle og effektive behandlinger for dine lidelser og skavanker.

Er du i en tilstand hvor du konstant føler dig irriteret, og påvirker det din livskvalitet? Så kan akupunktur være den rette behandling for dig! Vi er et hold af erfarne akupunktører, son har en dybdegående viden om den menneskelige krop og kan hjælpe med at fokusere på årsagen til din smerte eller lidelse.

Ved at identificere årsagen og placeringen af dit problem kan vi skræddersy en behandling til dig, der kan hjælpe med at lindre eller fjerne problemet. Med mere end 15 års erfaring i at udføre akupunkturbehandlinger nær Roskilde, kan vi med stolthed kalde os selv for eksperter på området.

Vi værdsætter vores klienters tillid og dedikerer os til at levere en højkvalitetsbehandling, der både er professionel og omsorgsfuld. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vores akupunkturbehandlinger kan hjælpe dig med at forbedre dit helbred og din livskvalitet.

Hvad behandler Akupunktur Roskilde?

Med 15+ års erfaring på markedet, er vi overbevist om akupunkturbehandlingens effektivitet til at behandlede sygdomme og lindre/fjerne smerter. Verdenssundhedsorganisationen (WHO) har ligeledes dokumenteret akupunkturbehandlingens positiv virkninger på en række sundhedsproblemer. Akupunktur Roskilde behandler blandt andet:

  • Allergi
  • Forhøjet blodtryk
  • Astma
  • Migræne
  • Smerter i led og muskler
  • Barnløshed
  • Depression
  • Stress
  • og meget mere

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog med akupunktur Roskilde.
Akupunktur er en alsidig behandlingsform, der kan benyttes hos alt fra spædbørn til voksne.

Ring til din lokale akupunktør nær Roskilde

Hos Akuzomas hjælper vi til dagligt patienter med at blive symtom- og smertefri gennem akupunktur, cupping og massage. Læs mere om hvad akupunktur kan behandle her. Vi har flere års erfaring med akupunktur, og deler gerne ud af vores viden på området. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig, eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe på telefon 43 64 64 28 eller kontakte os via vores kontaktformular. Så booker vi sammen en tid, der passer dig.

Se evt. videoen herunder, og hør, hvilken forskel akupunktur har gjort for en af vores mange tilfredse kunder.

Pris pr. behandling

395,-