Har du smerter i lænden?
Prøv akupunktur mod lændesmerter

Har du smerter i lænden?
Prøv akupunktur mod lændesmerter

Lændesmerter

Akupunktur mod lændesmerter er nok en af de mest effektive behandlingsmetoder.
Lændesmerter viser sig som smerter eller ubehag i ryggen i området mellem det nederste ribben og det nederste af balderne. Det kan være lige fra lette smerter til meget kraftfulde smerter, der nærmest forhindrer mobiliteten i ryggen.
Lændesmerter gør ondt over den nederste del af ryggen. Smerten kan også stråles ned i balderne, bag på låret eller til lysken. Musklerne føles spændte og ryggen er stiv. Ved akutte smerter hælder ryggen ofte fremover og til en af siderne.

Symptomerne ved lændehold mærkes pludseligt, eller udvikles gradvist, så man vågner med lændehold dagen efter, det er opstået.

Er der tale om akutte og stærke smerter, kaldes det for hold i ryggen, hekseskud, facetsyndrom, lumbago, myoser eller slet og ret akutte lændesmerter.
Er der tale om længerevarende smerter af mere end tre måneders varighed, kaldes de for kroniske lændesmerter.

Lidt mere end to tredjedele af os vil få lændesmerter i deres levetid.
Yngre erhvervsaktive mennesker lider oftere af disse smerter end ældre personer.

Det er ikke altid muligt at pege på nogen specifik årsag, hvorfor disse smerter opstår.
Oftest skyldes smerterne en kombination af muskelforstrækning, krampe og overanstrengte ledbånd. Smerten er lokaliseret til lænden og opstår især i forbindelse med tungt løft eller vridning af kroppen.

Akupunktur kan bryde den fastlåste tilstand i muskulaturen, og cirkulere blod med ilt og næring. Musklerne blødgøres, og de belastede ledbånd og muskelfibre får næring, så de kan komme sig.

Som akupunktør og ved behandling af lændesmerter bruger jeg kinesisk akupunktur, som eventuelt kombineres med vestlige akupunkturmetoder

Tag dig tid til at forkæle dig selv. Du fortjener det.

Kontakt os i dag og få en effektiv behandling som er tilpasset dit behov.

Du kan få tilskud fra:

  • Sygessikring Danmark

  • Sundhedsforsikring