Har du ofte forstoppelse?
Akupunktur mod irritabel tyktarm

Har du ofte forstoppelse?
Akupunktur mod irritabel tyktarm

Irritabel Tyktarm

AKUPUNKTUR BEHANDLING MOD FORSTOPPELSE & IRRITABEL TYKTARM

I kinesisk medicin siger man; sygdom eksisterer ikke, for sygdom er bare et symptom på en ubalance i kroppen. Derfor er det ikke sygdommen, men ubalancen som man skal behandle. På den måde for man behandlet årsagen til problemet og resultat af behandlingen vil være vedvarende.

AKUPUNKTUR OG IRRITABEL TYKTARM:

Føles din mave som en ballon? Bliver du mere og mere oppustet op af dagen, så du om aftenen ser gravid ud og er nødt til at gå med bukseknappen åben? Har du ofte ondt i maven – nogle gange i form af en slags koliksmerter, og andre gange som en trykkende fornemmelse? Lider du af forstoppelse eller tynd mave? Så er du måske en af de mange, der lider af irritabel tyktarm.
Akupunktur er en meget effektiv behandlingsform, hvis du lider af irritabel tyktarm. Netop fordi, at det med akupunktur er årsagen, der bliver behandlet.

AKUPUNKTUR OG FORSTOPPELSE:

Forstoppelse er hård afføring, som er vanskelig at komme af med, eller som kommer med flere dages mellemrum. Forstoppelse er ubehageligt og usundt i længden og kan give symptomer som smerter eller blødning i forbindelse med afføring, fornemmelse af, at man stadig er trængende efter, at man har haft afføring, hæmorider og udspilet mave. Med akupunktur samt gode råd om kostændring så kan din forstoppelse fjernes på grund af akupunkturens unikke evne til at behandle årsagen til problemet.

Som akupunktør bruger kinesisk akupunktur og andre vestligt udviklet akupunktur metoder.

Lider du af irritabel tyktarm eller forstoppelse, så kontakt mig for en konsultation.

Tag dig tid til at forkæle dig selv. Du fortjener det.

Kontakt os i dag og få en effektiv behandling som er tilpasset dit behov.

Du kan få tilskud fra:

  • Sygessikring Danmark

  • Sundhedsforsikring