Søger du en behandling af angst?
Læs om akupunktur mod angst

Søger du en behandling af angst?
Læs om akupunktur mod angst

Angst

Psykiske problemer – Søvnløshed og uro
Psykiske problemer dækker over en lang række lidelser og symptomer, og ganske mange af disse kan lindres betragteligt med akupunktur. Ofte er det akupunktur, der kan få dig til at slappe af, give slip og få løst de problemer, der giver dig f.eks. uro, søvnløshed, stress og angst. Det er ikke alle psykiske problemer, der bør behandles med medicin!

Psykiske problemer og sygdomme?
Vi ser ofte, at psykiske problemer stammer fra ubalancer i de fysiske organer som f.eks. lever, galdeblære og mave. Eller at psykiske problemer sætter sine spor i disse organer og vanskeliggør din egen mulighed for at helbrede dig selv. I Kina har man brugt akupunktur til adskillige psykiske problemer i årtusinder med succes.

Generaliseret angst er en vedvarende angsttilstand, som ikke hænger sammen med bestemte situationer. Den kommer til udtryk som en grundfølelse af angst eller ængstelse. Ofte ledsages angsten af anspændthed og bekymring over for dagligdagens begivenheder og problemer, og i forbindelse med mulige ulykker i fremtiden. De mest fremtrædende symptomer er klager over vedvarende nervøsitet, rysten, muskelspændinger, svedtendens, hjertebanken, svimmelhed, trykken i maven og søvnbesvær. Generaliseret angst optræder ofte sammen med depression.

Som akupunktør har jeg stor erfaring i behandlingen af angst med akupunktur. Lider du også af angst, så kontakt mig og lad os få problemet ud af verden….

Tag dig tid til at forkæle dig selv. Du fortjener det.

Kontakt os i dag og få en effektiv behandling som er tilpasset dit behov.

Du kan få tilskud fra:

  • Sygessikring Danmark

  • Sundhedsforsikring