Træt af tinnitus?
Stor erfaring med akupunktur mod tinnitus

Træt af tinnitus?
Stor erfaring med akupunktur mod tinnitus

Akupunktur mod Tinnitus

Tinnitus er det begreb man bruger i lægeverdenen i stedet for øresusen. Mennesker med tinnitus fortæller, at der er en lyd inde i øret, der ikke kommer udefra. Den lyd patienten med tinnitus hører, kan være meget varierende fra patient til patient. Oftest hører mennesker med tinnitus en brusende lyd, en hyletone eller lyden af en bølge. Tinnitus kan både skyldes arveanlæg, skader efter slag mod kraniet, støjskader, Menieres sygdom eller mange andre årsager. Tinnitus kan være stærkt belastende.

Nogle former for tinnitus kan behandles, mens andre former er kroniske og uhelbredelige. Der er ingen specifikke kur mod tinnitus, men hvis patientens tilstand skyldes en bestemt fysisk kondition som kan kureres, kan man derved også kurere tilfældet af tinnitus.

Akupunktur mod tinnitus har vist rigtig gode resultater og jeg har i min klinik også stor erfaring med behandlingen af dette problem.

Når jeg behandler tinnitus, så kombinerer jeg kinesisk akupunktur med andre vestlige akupunkturmetoder. Som akupunktør har jeg virkelig gode resultater, når jeg behandler tinnitus.

Behandling af tinnitus kræver specielle teknikker og med akupunktur hos Akuzomas kan du som mange andre være sikker på, at der bliver taget 100% seriøst hånd om din tinnitus.

Tag dig tid til at forkæle dig selv. Du fortjener det.

Kontakt os i dag og få en effektiv behandling som er tilpasset dit behov.

Du kan få tilskud fra:

  • Sygessikring Danmark

  • Sundhedsforsikring