Akupunktur mod stress & depression
Kontakt Akuzomas i dag

Akupunktur mod Stress & Depression

Akupunktur mod Stress & Depression

Stress og depression er 2 sygdomme, der er gåen hen og blevet til folkesygdomme.
Næsten alle danskere har haft perioder, hvor de har følt sig stressede eller deprimerede.
STRESS:
Stress er tidens tegn. Hårdt arbejde, en presset hverdag og stram økonomi rammer både krop og sjæl. Men der er hjælp at hente i den gamle kinesiske behandlingsform. Nemlig akupunktur.
Uforklarlige smerter i krop og led, problemer med fordøjelsen, forhøjet blodtryk, træthed og søvnløshed er klassiske symptomer på stress. De fleste mennesker snupper en kop kaffe, et stykke slik, en kodymagnyl eller en lur. Eller en sovepille, alkohol eller en tur til lægen. Men et godt, naturligt alternativ er akupunktur.
Ifølge kinesisk medicin er der i kroppen en række baner, som forbinder ellers adskilte dele af kroppen. Behandlingen foregår ved at akupunktøren stikker nåle i patientens krop de steder, der er forbundede med den kropsdel, der er ramt af stressens symptomer. Typisk stikkes nåle i ankler, fødder, hænder eller lægge. Nogle gange sættes der en meget let strøm til nålene, eller behandleren drejer på dem. Meget sjældent gør nålene ondt. Behandlingen letter mange stress-symptomer, uden at det er nødvendigt at drikke sig halvfuld eller dulme problemerne med medicin – med risiko for ubehagelige bivirkninger.
DEPRESSION:
Symptomerne på depression veksler fra patient til patient. Det kan være en følelse af mismod, ligegyldighed eller indre og uforklarlig uro. Der er gode resultater med akupunktur som behandling mod depression. Hvis du har fået stillet diagnosen depression, anbefaler vi, at du kontakter mig for en undersøgelse af, hvordan vi kan lindre dine problemer i forbindelse med din depression.

Depression er en sygdom som viser sig på forskellig måde. WHO har opstillet kriterier om dette, og man kan derfor tale om en vis global enighed om sygdommens diagnostik. I Danmark er diagnosesystemet ICD-10 ofte anvendt om psykiske lidelser. Følgende symptomer kan være tegn på depression:
Madlede
Manglende sexlyst
Forstyrret søvn
Nedtrykthed
manglende initiativ.
Småopgaver virker helt uoverskuelige

AKUPUNKTUR BEHANDLINGEN:

Akupunktur er en yderst effektiv behandlingsform både til stress og depression,. Formålet her er, at finde den endelige årsag/ubalance, der har skabt disse problemer for dig. Når man har fundet ubalancen og behandlet dette, så fjerner man også selve stress eller depressionstilstanden.
Jeg behandler i min klinik rigtig mange for diise problemer og har rigitg gode resultater med det.

Tag dig tid til at forkæle dig selv. Du fortjener det.

Kontakt os i dag og få en effektiv behandling som er tilpasset dit behov.

Du kan få tilskud fra:

  • Sygessikring Danmark

  • Sundhedsforsikring