Akupunktur mod kræft
Slip af med symptomer fra kemoterapi

Akupunktur mod kræft
Slip af med symptomer fra kemoterapi

Akupunktur mod Kræft & Kemoterapi

Der er ingen belæg for at sige at akupunktur kan helbrede kræft, men næsten alle de bivirkninger og symptomer som opstår i kølvandet på kræft i forbindelse med kemoterapi, er der gode resultater med at lindre, og derved kan du få en betydelig bedring i din livskvalitet.

Mange af de bivirkninger som typisk opstår, når man bliver behandlet får kemoterapi kan afhjælpes.

F.eks. er der gode resultater med behandling af smerter, svedtendens, temperatursvingninger, kvalme, søvnproblemer, smagsforstyrrelser, træthed og udmattethed.

Når man skal komme sig efter kræft eller kemoterapi behandling, er det uhyre vigtigt, at man retter op på kroppens ubalancer og de opståede bivirkninger. Kort sagt; bedre appetit, mindre smerter og mindre kvalme giver bedre forudsætninger for at blive rask.

I bund og grund er pointen med akupunktur at styrke immunforsvaret  før og efter hver behandling med kemoterapi, så kroppen kan modstå og arbejde imod kræftsygdommen.

Er du en af dem, som har denne sygdom eller er du pårørende til en kræftsyg, så skal i virkelig tage akupunktur til jer, da i ville få rigtig meget ud af det

Som akupunktør har jeg meget stor erfaring og virkelig gode resultater,når jeg behandler kræftpatienter, som får kemoterapi.

Tag dig tid til at forkæle dig selv. Du fortjener det.

Kontakt os i dag og få en effektiv behandling som er tilpasset dit behov.

Du kan få tilskud fra:

  • Sygessikring Danmark

  • Sundhedsforsikring