Akupunktur mod hedeture & overgangsalder
Effektiv behandling

Akupunktur mod hedeture & overgangsalder
Effektiv behandling

Akupunktur mod Hedeture & Overgangsalder

Akupunktur mod hedeture er en behandlingsform, som alle kan få gavn af.
Symptomer som hedeture eller hedestigninger ved overgangsalder kan behandles effektivt med akupunktur. Overgangsalder kommer typisk efter det fyldte 50. år, men der er en del kvinder, der kommer i overgangsalder inden da og der er det vigtigt, at man tager sine forholdsregler ved, at få akupunktur.

Akupunktur kan afhjælpe mange gener ved overgangsalder
Overgangsalder giver desværre mange kvinder en del gener – bl.a. nedsat sexlyst, irritation, manglende koncentrationsevne, hedeture, depression og hovedpine. Også humørsvingninger, nattesved og søvnløshed forekommer i forbindelse med overgangsalder.

Har du problemer i forbindelse med overgangsalder, er du velkommen til at ringe til os og aftale en konsultation, hvor vi kan vurdere, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Hvordan kan akupunktur hjælpe i overgangsalderen?
Overgangsalder betyder markant reduceret produktion af østrogen og progesteron, der er hormoner. Man kan altså sige, at kvindens krop i overgangsalder er en krop med hormonal ubalance. Ved at bearbejde meridianpunkter med akupunktur kan vi helt eller delvist genoprette balancen, skabe kroppens kemiske balance og dermed fjerne eller reducere de ubehagelige symptomer.
Kvindens overgangsalder skal helt bogstaveligt forstås som en overgang mellem at kunne føde børn til ikke at kunne. Det er en lige så naturlig overgang, som når piger går i puberteten og begynder at menstruere. Begge overgange er meget hensigtsmæssige, idet kroppen kontrollerer at børnefødsler kun foregår i en alder, hvor kvindens krop og barnet får de bedste betingelser for en god fødsel og graviditet.
Som akupunktør har jeg meget stor erfaring med at behandle overgangsalder symptomer eller hedeture.
Så lider du også af bla hedeture, så kan jeg hjælpe dig med akupunktur.

Tag dig tid til at forkæle dig selv. Du fortjener det.

Kontakt os i dag og få en effektiv behandling som er tilpasset dit behov.

Du kan få tilskud fra:

  • Sygessikring Danmark

  • Sundhedsforsikring