Akupunktur mod Fibromyalgi
Effektiv behandling af Fibromyalgi

Akupunktur mod Fibromyalgi
Effektiv behandling af Fibromyalgi

Akupunktur mod Fibromyalgi

DEFINITION:

Fibromyalgi er sammensat af ordene fibro =sene, my =muskel og algi =smerte.

Diffuse smerter længere varende end tre måneder, under og over livet, i højre og venstre side af kroppen, og ryg eller nakke. Sygdommen er yderligere kendetegnet ved, at mindst 11 ud af 18 bestemte punkter på kroppen, er ømme, ved en trykpåvirkning på ca. 4 kg.

HVAD FORÅRSAGER FIBROMYALGI?

Årsagen er ikke klarlagt, men Fibromyalgi relateres til langvarigt fysisk eller psykosocialt stress, infektioner, samt trafikskader med efterfølgende ”whiplash”. Der er i en enkelt undersøgelse påvist familiær disposition, men at det er direkte arvelig er ikke fastslået.

Man mener at fibromyalgi patienter har nogle forstyrrelser i centralnervesystemet som medfører at patienten har for mange smertetransmittorer og samtidig for få smertehæmmere. Det vil sige, at smertestimuli slipper for nemt igennem til hjernen, samtidigt med at ”smertefilteret” er svækket.

Der er påvist en forstyrrelse i samspillet mellem hypotalamus, hypofysen og binyrerne, samt et svigt i produktionen af væksthormon.

Et nedsat niveau af væksthormon hos voksne, er forbundet med mange af symptomerne som beskrives ved Fibromyalgi; lavt energiniveau, dårligere helbred, reduceret trænings kapacitet, muskelsvækkelse, kulde intolerance, nedsat koncentrationsevne, m.m.

Fibromyalgi patienter har også lavere serotonin koncentration i blodet end normalt.

AKUPUNKTUR MOD FIBROMYALGI:

Som akupunktør har jeg selv diagnosen fibromyalgi og det har givet mig en kæmpe fordel i forhold til andre behandlere, da jeg ved, hvad disse patienter oplever af smerter og andre symptomer. Jeg har af netop denne grund udviklet en ny teknik og fremgangsmåde til behandling af fibromyalgi.
Én ting er sikkert; Hvis jeg ikke havde haft kendskab til akupunktur i sin tid, så havde jeg ikke arbejdet i dag.
Takket være min metode, så lever jeg stort set smertefrit og har ingen géner eller andre symptomer.

Har du også fibromyalgi så kontakt mig. Jeg ved hvad det er og hvordan det skal håndteres.

Tag dig tid til at forkæle dig selv. Du fortjener det.

Kontakt os i dag og få en effektiv behandling som er tilpasset dit behov.

Du kan få tilskud fra:

  • Sygessikring Danmark

  • Sundhedsforsikring