Akupunktur mod diskusprolaps
Vi lindrer dine smerter

Akupunktur mod diskusprolaps
Vi lindrer dine smerter

Akupunktur mod Diskusprolaps

Dem, som har prøvet smerter fra diskusprolaps ved præcis hvad smerte er og ved, hvor mange forhindringer det kan give i dagligdagen.
Du kan nærmest ikke gå, sidde, sove osv.
Rygproblemer synes at være en folkesygdom. 3 ud af 4 vil på et eller andet tidspunkt mærke smerte i ryggen som gør det nødvendigt at indtage medicin eller få foretaget operation,men heldigvis er der hjælp at hente med akupunktur.
Rygproblemer giver anledning til store udgifter for samfundet.
I mange år har man gjort den fejl at pacificere folk med rygproblemer. Ved rygproblemer skal man holde sig i gang. Det værste man kan gøre er ikke at gøre noget. I dag bruger man mindre medicin, færre operationer og ikke så meget hvile som tidligere.

Akupunktur behandlingen:
Akupunktur til diskusprolaps er særdeles effektivt.
Med akupunkturen går man ind med nåle i området hvor prolapsen sidder dette gør at de små muskler og sener der sidder omkring hvirvlerne styrkes til bedre at kunne holde bruskskiverne på plads, trods degeneration i et eller flere led. Man kan nærmest kalde det en passiv optræning af ryggen.
Udover at man passivt genoptræner ryggen med nåle og cuppings, kan man smertelindre patienten, til problemet er på løst.
Man har endda set flere eksempler på, at prolapsen trækker sig tilbage og patienten erklæres rask.
Jeg har i min klinik som akupunktør meget stor erfaring. Faktisk er det her en af mine specialeområder, da jeg har udviklet min helt egen behandlingsteknik, der består af en kombinationsbehandling med bla akupunktur.
I nogle tilfælde af ryg smerter, kender man ikke den præcise årsag.

Tag dig tid til at forkæle dig selv. Du fortjener det.

Kontakt os i dag og få en effektiv behandling som er tilpasset dit behov.

Du kan få tilskud fra:

  • Sygessikring Danmark

  • Sundhedsforsikring