Akupunktur mod allergi & høfeber
Undgå allergiske reaktioner

Akupunktur mod allergi & høfeber
Undgå allergiske reaktioner

Akupunktur mod Allergi & Høfeber

Alle som har allergi eller høfeber ved, hvor svært og irriterende det kan være, at leve med det problem. Man søger det ene behandling efter det andet, men heldigvis er der god hjælp at hente med akupunktur.

Allergi eller høfeber er en af de ubehagelige gener, der bevirker at man ikke rigtigt kan glæde sig til det bliver forår og sommer fordi det samtidig er tid til nysen, kløende øjne og næse mv. Dit immunforsvar er kommet på gale veje og begynder en mindre borgerkrig inde i dig, når du udsættes for påvirkninger, der normalt er ganske uskadelige – feks. pollen. På dette tidspunkt kommer akupunktur ind i billedet som en stor hjælp til dig, der er plaget af allergi eller høfeber.

Akupunkturbehandling
– har en høj succesrate, fordi man går efter og behandle årsagen til problemet, når det gælder styrkelse af immunforsvaret. Du kan forebygge med en mindre serie behandlinger, som bedst påbegyndes tre til fire uger før pollensæsonen sætter ind. Man kan også vælge, at tage en behandling en gang om måneden hele året, så man er endnu mere styrket til selve sæsonen. De fleste, der får forebyggende akupunkturbehandling oplever en næsten problemfri sæson og kan sætte eventuel medicin på hylden.

Akut høfeber
– kan også lindres med akupunktur, så tøv ikke med at ringe, hvis problemerne opstår. Akupunktur har som regel en meget hurtig effekt og kan fjerne dine géner relativ let.

Som akupunktør har jeg meget stor erfaring med behandling af allergi. Kontakt mig og lad os få din allergi ud af verden.

Tag dig tid til at forkæle dig selv. Du fortjener det.

Kontakt os i dag og få en effektiv behandling som er tilpasset dit behov.

Du kan få tilskud fra:

  • Sygessikring Danmark

  • Sundhedsforsikring