Akupunktur

Akupunktur er en meget effektiv behandlingsform, der først og fremmest går efter årsagen til en sygdom/smerte. Hvis man kender årsagen til problemet, så kan man med akupunktur også gå mere i dybden for at fjerne problemet permanent. På din krop findes der meridianer, der hver især har forskellige punkter med sin egen opgave. Ved at ramme disse punkter med små tynde engangsnåle, kan de ubalancer der er opstået genoprettes.

Hvordan virker akupunktur?

Akupunktur har vist sin effekt ved flere videnskabelige undersøgelser. Kilde:(WHO). Det, som først og fremmest sker, når man sætter akupunkturnåle på kroppen er, at kroppen frigør et hormon, det såkaldte endorfin. Dette hormon er kroppens eget morfin, men har til gengæld ikke morfinens bivirkninger. Ved en akupunktur behandling, starter man med at sætte en diagnose for at finde ud af, hvor problemets årsag endelig ligger. Derefter sætter man sterile engangsnåle forskellige steder på kroppen for at rette op på den ubalance, der nu er opstået i kroppen. På denne måde kan man lindre eller fuldstændig fjerne den sygdom fra kroppen.
Et kinesisk ordsprog siger; Sygdom eksisterer ikke, for sygdom er bare et symptom på en ubalance i kroppen.

Dvs, at hvis man kun behandler sygdommen med akupunktur, så vil det være symptombehandling. Behandler man derimod årsagen til problemet, så vil man også komme permanent af med sin sygdom/smerte. Akupunktur er godt som både sygdomsbehandling og forebyggende behandling.

Prisen pr. behandling er 395 kr. Book en tid hos Akuzomas her:

Kontakt os og book en tid    

Hvad kan behandles af akupunktur?

Hos Akuzomas i Albertslund, hjælper vi dagligt patienter med at blive smerte- og sympomfri. Læs mere om hvad akupunktur kan behandle her.

Vi har mange års erfaring, som akupunktør. Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, eller har du andre spørgsmål som du mener stadig ikke at have fået svar på er du altid velkommen til at ringe på telefon 43 64 64 28 eller kontakte os via vores kontaktformular. Så finder vi en tid der passer dig.