Hvad har andre sagt?

Tak fordi du hjalp mig af med kronisk træthed og manglende energi.

Før behandlinger hos dig, sov jeg helst to gange hver dag og var træt resten af tiden. Nu er jeg energisk igen, efter træthed og manglende energi gennem 2 år.

Kærlig hilsen

Lotte


Jeg kom i din klinik, fordi det hele var så hårdt efterhånden med, at jeg havde gået med en depression i lang tid. Takket være din hjælp er jeg ude af min depression og er en meget gladere person idag. Min søn på 8 siger; jeg har fået en ny mor.

Mange tak for hjælpen og jeg kommer helt sikkert igen.

Bedste hilsner

Majbritt


Jeg vil sige tusind tak for hjælpen. Du har hjulpet mig af med min søvnløshed og jeg kan igen sove dejligt og trygt om natten. Vi ses helt klart igen, når der dukker nogen skavanker op.

Mvh

Mette


Jeg må være en af mange, der virkelig har været glad for, at komme hos Akuzomas. Mustafa er simpelthen så dygtig en akupunktør. Før jeg fik behandling af dig havde jeg meget kraftige ledsmerter og kunne næsten ikke være nogle steder. Efter 5 behandlinger er smerterne væk og jeg kan leve et normalt liv igen.

Mange tak. Kommer igen:)))

Knus

Helle


Har haft Forhøjet bloftryk i 6 år.

Fik 6 behandlinger hos Akuzomas og mit blodtryk er helt stabilt nu.

Mange tak.

Venlig hilsen

Birgit


Når man har haft en meget slem frossen skulder i 7 måneder og synes man nærmest har prøvet alt mellem himmel og jord, så var jeg tæt på at opgive behandliger...
En af mine veninder anbefalede Akuzomas klinik som hun før selv havde besøgt pga en tennisalbue: Hun mente helt klart,at Mustafa kunne hjælpe mig, så jeg tænkte, at jeg ville tage en sidste chance.

Efter at have bestilt tid og var kommet ned i klinikken blev jeg helt overrrasket over Mustafa´s viden og dygtighed. Desuden er han virkelig venlig, imødekommende og empatisk, så det var meget trygt at være i klinikken.

Allerede efter den 1. behandling var mine smerter reduceret med omkring 60% og det var helt befriende, at ejg de efterfølgende nætter kunne få noget dejlig søvn.
Efter den 3. behandling var mine smerter helt væk,men vi fortsatte til 5 behandlinger for at styrke min krop.

Jeg er blevet fast inventar hos Akuzomas og komme der 1 gang om måneden nu og det vil jeg blive ved med.

Mange tak Mustafa

Stort knus :)))

Pernille